Ik ben blij dat ik Truus kon helpen

Ik ben blij dat ik Truus kon helpen


Wiel is met pensioen en werkte daarvoor ruim 45 jaar voor een machinefabriek in de Peel. Hij had een goede functie, vele collega's en voldoende om handen. Ook privé had hij een lekker druk sociaal leven, helaas overleed zijn lieve vrouw vlak voordat hij met penisoen zou gaan. Ook andere vrienden om hem heen vielen weg en zo bedacht Wiel zich dat hij zich nog wel kon inzetten voor vijwilligerswerk. Hij had zijn hele leven gesport, dus hij was nog energiek en fit genoeg om iets te doen.

Hij vond het tevens belangrijk om weer met nieuwe mensen in contact te komen, vandaar dat hij via een vriend van hem op het platform van Iets voor Jou terechtkwam. Hij vond daar via een hulpvraag Truus. Truus zocht naar iemand die haar schutting kon komen schilderen. Gezien Wiel ook heel graag buiten bezig is, reageerde hij op de vraag van Truus en binnen enkele dagen hadden ze samen een afspraak geregeld. 

Voor al zijn vrijwillige en harde werk, maakt Truus met regelmaat een heerlijke maaltijd voor hem klaar. Ze hebben heel veel plezier samen en praten over alle aspecten van het leven. De match tussen Truus en Wiel is wat hen betreft een heel groot succes op vele vlakken!


"Vind een manier om iemand te helpen.
En als dat alles is wat je kunt doen, is het genoeg."

 

» Lees hier het verhaal van Truus

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.