Eindelijk staat mijn schutting in de verf!

Eindelijk staat mijn schutting in de verf!


Truus is een vrouw van achterin de zeventig en sinds 2004 weduwe. Haar man Harry deed altijd de klusjes in en rondom het huis, maar sinds dat hij overleden is, is er niet meer zoveel onderhoud gepleegd aan haar huis en tuin.
Omdat Truus zich vooral bezighield met het huishouden, er lekker op uitgaan met de kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen en vrijwilligerswerk doet in een zorghuis, heeft ze zich nooit zoveel bemoeid met de tuin en dergelijke.

Via haar buurvrouw werd ze getipt om eens te gaan kijken op de website Iets voor Jou of ze iemand zou kunnen vinden om haar te helpen. Zo gezegd, zo gedaan, zeker met de hulp van haar middelste kleindochter. Ze maakten samen een profiel aan, stelden samen een zoekvraag op en even later stond deze online. Al binnen 24uur ontving Truus verschillende berichten via de e-mail. Zelf heeft ze geen mobiele telefoon, dus ze was al blij dat er berichen gestuurd konden worden naar haar PC. Dat heeft ze van haar Harry nog wel geleerd, zodat ze ook andere zaken online kan regelen.

Het bericht van Wiel viel haar gelijk in de smaak. Ongeveer van dezelfde leeftijd, energiek en uit zijn boodschap te lezen, had hij er erg veel zin in om haar te helpen. Ze schreef hem een berichtje terug en samen maakten ze een afspraak. Even later stond hij al te schuren in haar tuin en aan het einde van de dag vertelde Wiel dat hij iedere dag wel eventjes een paar uurtjes wilde komen.

Ze laat ons weten dat ze Wiel echt enorm dankbaar is voor zijn harde werk, duidelijk een mooie match tussen deze twee mensen!
Én ze heeft inmiddels bij haar vriendinnen ook een balletje opgegooid om eens op Iets voor Jou te gaan kijken.


"We kunnen niet iedereen helpen,
maar we kunnen wel iemand helpen"


» Lees hier het verhaal van Wiel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.