Ik zoek jou

secretariaat

Wonen het secretariaat Een groep ouderen is bezig om op een landgoed te Venray een oud gebouw te verbouwen tot 20 a 25 appartementen.

De gedachten gaan uit dat ieder gegadigde na een selectie op gedrag, gelijkgezindheid, toewijding etc. daar kan komen wonen.

In de nabije toekomst zal er zorg geleverd moet worden.

Wij willen in een empathische woonomgeving wonen.

Een nieuwe innovatie is dat de technologie deels de rol van de mantelzorger over neemt en wij gestimuleerd worden om langer actief, maatschappelijk betrokken en in eigen kracht te blijven.

Dit houdt in dat het gebouw aan bepaalde eisen moet voldoen, bouwbesluit, technologie e.d. om voor erkenning en subsidie in aanmerking te komen. Dit is specifieke materie en vraag inzet van deskundigen.

Wij werken nauw samen met studenten van de Hoge School en Universiteit in de regio.

Er is een bestuur in oprichting (vrijwilligers) en wij zoeken een vrijwilliger die het secretariaat vorm wil geven. We denken aan de volgende werkzaamheden 1. Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie 2. Agendabeheer 3. Agenderen, voorbereiden en notuleren van besprekingen en vergaderingen 4. Facilitaire ondersteuning 5. Administratie 6. Archiveren 7. Zakelijke bijeenkomsten organiseren (vergadering, congres etc) 18.

Organiseren Interesse neem dan even contact op.

Met vriendelijke groet, Leo Heldens, heldens@home.nl, 06-40708222

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: Select
Naam organisatie: Select
Soort: ---
Leo Heldens (1)

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.