Ik zoek jou

Vrijwillige speurneuzen (bureauklus) in Limburg

Vind jij het leuk om dingen tot op de bodem uit te zoeken en heb je een paar uurtjes over? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Staatsbosbeheer in Limburg. Wat ga je doen? Staatsbosbeheer beheert veel natuurgronden en we streven ernaar dat zo efficiënt mogelijk te doen. Daarbij hoort ook contact met de buren. Maar soms zijn de gegevens van de eigenaren van aangrenzende gronden niet bekend of zijn er meerdere eigenaren van een stukje grond. Jij gaat helpen om deze informatie boven water te halen. Waar is het? Je bent welkom op ons kantoor in Oostrum (Noord-Limburg). In overleg kun je ook aan de slag op een van de andere werklocaties van Staatsbosbeheer of vanuit huis, als dat jouw voorkeur heeft. Wat vragen we van je?

• Je hebt ervaring met het uitzoeken van (persoons)gegevens, liefst ook in relatie tot grondzaken.
• Je bent nauwkeurig en zorgvuldig.
• Je bent digitaal vaardig.
• Het aantal uren stellen we in overleg vast.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een gezellige werkplek op het kantoor van Staatsbosbeheer in Oostrum (Noord-Limburg). De rentmeester is hier jouw aanspreekpunt en begeleider. Je ontvangt een vergoeding van je reiskosten of een kleine onkostenvergoeding.

Interesse? Reageer via onderstaande solliciteerknop. Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Misty Zonneveld, adviseur mens & maatschappij, via m.zonneveld@staatsbosbeheer.nl of 06-21503216.

Locatie

Oostrum
Aangeboden door
Naam organisatie: StaatsbosbeheerNoord Limburg
Naam organisatie: StaatsbosbeheerNoord Limburg
Soort: Regulier, Maatschappelijke stages
StaatsbosbeheerNoord-Limburg (1)
Beschikbaarheid Regelmatig
Tags #Documenteren#Kantoormedewerker#Maatschappelijke stage#Ondersteunen#Secretarieel#Vaardigheden
Soort Maatschappelijke stages
Aantal uren 0
Hoeveel stageplekken ---
Voor welke periode 01-09-2023 - 01-06-2023
Buiten lestijd om 15:00 - 17:00

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.