Ik zoek jou

Spreekuurhouder

Platform Sociale Zekerheid is op zoek naar spreekuurhouders voor de locatie Venray. Heb je ervaring met de sociale wetgeving of ben je er in geïnteresseerd en wil je de zaken leren dan ben je mogelijk onze juiste kandidaat. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met de sociale zekerheid en wil opkomen voor onrecht in de maatschappij. Je hoeft echt niet meteen alles te weten en te kunnen. Wij zoeken vrijwilligers die zich bezig houden met b.v. De VoorzieningenWijzer (dat is een applicatie waarbij je de financiële situatie in kaart brengt en kijkt of er extra inkomen mogelijk is) maar ook de Sociale Zekerheid zoals b.v. Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, WW, bijstand e.d..

Kom ons team versterken! Jouw taken zijn het geven van persoonlijke en algemene informatie op het gebied van uitkeringen, hulp bieden bij het aanvragen van uitkeringen en minimaregelingen. Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Onze groep bestaat uit diverse vrijwilligers waarbij het merendeel ervaringsdeskundig zijn. Onze kennis krijgen we door samenwerking met andere spreekuurpunten en door De Pijler worden er regelmatig trainingen, workshops en lezingen georganiseerd om ons op de hoogte te houden van diverse (wets) wijzigingen. Daarnaast ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief met veel wetenswaardigheden. Wat bieden wij? Je werkt met spontane collega's en ontvangt maandelijks een reis- en onkostenvergoeding en een kleine vrijwilligersvergoeding. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een gezellig teamuitje en je ontvangt een kerstpakket.

Heb je echt zin gekregen in dit vrijwilligerswerk of wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact met ons op via "de neem contact" button.

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: Platform Sociale Zekerheid
Naam organisatie: Platform Sociale Zekerheid
Soort: Regulier
RekaNagy (1)

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.