Wat Floor betekent voor Elly

Wat Floor betekent voor Elly

Elly is 42 jaar en werkt al verpleegkundige in een ziekenhuis. In haar vrije tijd geniet ze van de buitenlucht. Van lange wandelingen met haar 2 hondjes, van heerlijk kokkerellen met haar kookclub iedere woensdag en van het lezen van een spannend boek.
Tijdens een van haar kooksessies, sprak een vriendin haar aan over het platform Iets voor jou. Dat zij via het platform in contact was gekomen met een leuke en oudere vrouw die regelmatig hulp nodig had met haar computer. Elly was geboeid achter het verdere verhaal en vroeg haar vriendin om hulpvragen door te zetten als ze dacht dat er wel iets voor Elly tussen zou zitten.

Enkele weken later ontving ze een appje van haar vriendin, met daarin de vraag van Floor vanuit het platform Iets voor jou. Daarin stond dat Floor op zoek was naar iemand die met haar graag een middag lekker naar het strand, het bos of het park wilde gaan. Ze gaf daarbij aan dat ze zelf niet kon lopen en vrijwel haar hele leven in een rolstoel zat. En om niet altijd haar familie om hulp te hoeven vragen, ze via het platform iemand hoopte te bereiden die met haar erop uit kon gaan. Elly voelde zich gelijk aangetrokken tot haar verhaal en nam de koe gelijk bij de horens.

En nu enkele maanden later, genieten ze van het wandelen en het maakt het nog veel leuker en gezelliger samen! Een uurtje of twee is al genoeg en ze spreken vrijwel om de twee weken wat af. Ook hier is weer een match ontstaan tussen twee mooie mensen.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.