Media en ICT

Media en ICT (2)

Omroep Venray is een publieke omroep, welke via radio, TV, kabelkrant en website vooral de inwoners van de gemeente Venray informeert, muziek en beelden aanbied. Dit is onze maatschappelijke opdracht van de gemeente Venray om de Venrayse gemeenschap te informeren en zodoende de maatschappelijke verbondenheid te versterken. Omroep Venray draait vrijwel volledig op ongeveer 100 vrijwilligers, welke graag radio / TV maken in techniek of ICT werken of houden van besturen /organiseren. 7 dagen, 24 uur zijn we er om onze bijdrage te leveren aan een betrokken / gezonde Venrayse samenleving.

Gehandicapten platform behartigt belangen van mensen met een beperking. Het GPV signaleert en inventariseert knelpunten en maakt zich sterk om hiervoor oplossingen te vinden. Het treedt in overleg met organisaties, instanties en instellingen die werkzaam zijn op het terrein van hulp- en zorgverlening aan mensen met een handicap of chronische ziekte. Het gaat hierbij om wonen, vervoer, werken, inkomen, opleidingen, toegankelijkheid, ontspanning en andere zaken.

    
      > Ga terug naar alle branches <       

 

 

 

 

Dit is iets voor jou

Vrijwilligerswerk - Maatschappelijke stages - Ervaringsplekken

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.