Floor heeft haar buddy gevonden

Floor is 12 lentes jong en weet niet anders dan dat ze haar hele leven al in een rolstoel zit.
Bij haar geboorte is geconstateerd dat zij een vorm van leukemie heeft. Floor heeft 2 zussen, een broertje, 5 huisdieren waaronder 3 vissen, een konijn en een poes. Haar vader en moeder werken allebei in de verpleging en Floor wordt door de week opgehaald in een busje om naar een speciale school te gaan.
Ze heeft het daar erg naar haar zin en gelukkig heeft ze ook veel vriendjes en vriendinnetjes.  
Omdat haar vader en moeder vaak onregelmatige uren maken, ook in het weekend, zocht Floor naar iemand die graag met haar op pad wou gaan. Een middag lekker naar het strand, het bos of het park, zodat ze dit niet altijd aan haar zussen en broertje hoefde te vragen.

Enkele maanden geleden kreeg ze van haar juffrouw de tip om op de website van Iets voor Jou te kijken. Daarop kwam ze Elly tegen die een oproep had geplaatst dat ze graag hulp wilde bieden aan mensen en specifiek aan mensen met een beperking. Ze kwamen in contact en spraken af om het eerst volgend weekend kennis te maken. Sindsdien gaan Floor en Elly vrijwel iedere zaterdag er samen op uit, het liefst lekker buiten met weer of geen weer. Ze matchen goed en hebben het vooral heel gezellig samen! 

 


"Om de wereld te veranderen,
heb je vrijwilligers nodig!"

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.